Svinekæber braiserede med øl

1 Min Read

Ingredienser

750 g Svinekæber
50 g Smør
2 Løg finthakket
3 Gulerødder i små tern
1 Porre skåret i tynde skiver
3 dl Mørkt øl (gerne porter)
3 Laurbærblade
½ tsk Rosmarin (tørret)
1 tsk Timian (tørret)
15 g Koncentreret tomatpure
1 dl Grøntsagsbouillon (koldt)
1 spsk Majsstivelse
Salt og peber
1 spsk Smør (koldt)

Vejledning

Fjern sener, brun kæberne i smør og sæt dem til side.
Løg, gulerødder og porre svitses ved middel varme til løgene er bløde.
Tilsæt de brunede kæber, øl, tomatpure og alle krydderierne, sæt låg på gryden og lad det simre i et par timer.
Rør bouillonen sammen med majsstivelsen, kom det i gryden og rør det godt igennem, lad det simre yderligere 15 minutter.
Fjern laurbærbladene og smag evt. til med mere salt og peber, juster tykkelsen om nødvendigt.
Server med f.eks. kartoffelmos, (eller mos af persillerødder eller sød kartoffel hvis det skal være low carb)

Andre har kigget på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *