Ingredienser
Suppe:
800 g Kartofler
700 g Gulerødder
1 kg Rødbeder
4 l Grøntsagsbouillon
1 spsk Karry
1 tsk Peber (lille ske)
30 g Smør
Creme fraiche
Boller:
1½ kg Hakket kalv og flæsk
1½ tsk Karry
3 fed Hvidløg (3 tsk hvidløgsolie)
3 Æg
150 g Mayonaise
20 g Salt
1 tsk Peber(lille ske)
Vejledninger
Kog rødbederne med skræl i ca en time (til de er møre)
Gnid skrællen af og riv dem groft
Skær kartofler og gulerødder i tern og kog dem møre ca. 15 minutter i bouillonen
Bland ingredienserne til boller, og kog dem i bouillonen
Tilsæt rødbeder og boller og kog det hele i 5 minutter
Tilsæt smør
Server suppen med en spsk. creme fraiche