Rødbedesuppe

1 Min Read

Ingredienser
Suppe:

800 g Kartofler
700 g Gulerødder
1 kg Rødbeder
4 l Grøntsagsbouillon
1 spsk Karry
1 tsk Peber (lille ske)
30 g Smør
Creme fraiche
Boller:
1½ kg Hakket kalv og flæsk
1½ tsk Karry
3 fed Hvidløg (3 tsk hvidløgsolie)
3 Æg
150 g Mayonaise
20 g Salt
1 tsk Peber(lille ske)

Vejledninger

Kog rødbederne med skræl i ca en time (til de er møre)
Gnid skrællen af og riv dem groft
Skær kartofler og gulerødder i tern og kog dem møre ca. 15 minutter i bouillonen

Bland ingredienserne til boller, og kog dem i bouillonen
Tilsæt rødbeder og boller og kog det hele i 5 minutter
Tilsæt smør
Server suppen med en spsk. creme fraiche

Andre har kigget på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *