Klejner

1 Min Read

Ingredienser

600g Mel
195g Sukker
8g Stødt kardemomme
8g Bagepulver
150g Smør
3stk Æg
1dl. Piskefløde
Palmin til kogning

Fremgangsmåde

Smørret smuldres i melet, sukker kardemomme og bagepulver blandes og kommes i , æg og fløde piskes sammen og røres i melblandingen, dejen æltes til det hele er samlet (ælt ikke for længe), dejen deles i 3 portioner og hviler tildækket en ½ time på køkkenbordet. Dejen rulles ud på et melet bord til ca 3mm tykkelse og skæres i romber i den ønskede størrelse, lav et lille hul i midten og træk den ene ende igennem hullet. Klejnerne koges et par minutter i palmin og drypper af på fedtsugende papir

Andre har kigget på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *