Ingredienser
1 dåse kondenseret mælk
1 vaniljestang eller 1 spsk. vaniljesukker
½ l Piskefløde
100 g yoghurt eller creme fraiche 38
Fremgangsmåde
Kondenseret mælk piskes med Vanilje og yoghurt, fløden piskes stiv og vendes i, ismassen hældes i en plastikbøtte og stilles i fryseren 5-7 timer
Den skal ikke i en ismaskine, og det er heller ikke nødvendigt at at røre i den under frysning.
Der bliver 1,5 liter af denne portion
Smagsvarianter
Daim is: Tilsæt 200 g. Hakket daim (gem evt. lidt til pynt på toppen)
Lakrids is: Tilsæt 3 tsk. lakridspulver og 15 dråber lakrids aroma ( jeg kan bedst lide Karlsens lakridspulver)Pynt evt. med Odense lakrids sauce
Pebermynte og chokolade: Tilsæt 30 dråber pebermynteolie og 1 tsk. grøn frugtfarve og 150 g. mørke chokoladeknapper
Kun fantasien sætter grænsen, god fornøjelse