Hjemmelavet is

1 Min Read

Ingredienser

1 dåse kondenseret mælk
1 vaniljestang eller 1 spsk. vaniljesukker
½ l Piskefløde
100 g yoghurt eller creme fraiche 38

Fremgangsmåde

Kondenseret mælk piskes med Vanilje og yoghurt, fløden piskes stiv og vendes i, ismassen hældes i en plastikbøtte og stilles i fryseren 5-7 timer
Den skal ikke i en ismaskine, og det er heller ikke nødvendigt at at røre i den under frysning.
Der bliver 1,5 liter af denne portion

Smagsvarianter

Daim is: Tilsæt 200 g. Hakket daim (gem evt. lidt til pynt på toppen)

Lakrids is: Tilsæt 3 tsk. lakridspulver og 15 dråber lakrids aroma ( jeg kan bedst lide Karlsens lakridspulver)Pynt evt. med Odense lakrids sauce

Pebermynte og chokolade: Tilsæt 30 dråber pebermynteolie og 1 tsk. grøn frugtfarve og 150 g. mørke chokoladeknapper

Kun fantasien sætter grænsen, god fornøjelse

Andre har kigget på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *