Lækker opskrift på de lækreste marineret sild. De kaldes djævlesild efter min kære hustrus Mormor. Men ingen ved rigtig hvorfor. Man forventer lidt de er meget stærke med det navn, men de har en perfekt afbalancering og kan spises af alle. Hvis man syntes de er forstærke, kan man bruge lidt mindre karry eller en mildere sennep.
Ingredienser:
4 Hele sild i lage (Fiskemandens stegtesild)
7 Spsk Sukker (120g)
6 tsk. Karry (15g)
1 tsk. Peper (3g)
3 tsk. Sennep (35g) (taffel) dijon kan bruges hvis man ønsker lidt mere “bid”
2 spsk. tomatpuré (40g)
2 spsk. Eddike (30g)
2 Spsk. Salatolie (20g) (Rapsolie)
2-3 Æggeblommer (Pasteuriseret)
Fremgangsmåde:
Del de hele sild på langs i 2 sildefileter. Og på tværs i de ønskede størrelse stykker. Kom dem i en pose.
Bland alle ingredienser sammen i en skål og rør det godt sammen. Hæld Marinaden over sildene og luk posen.
Posen med indhold vendes dagligt i en lille uges tid. vend det hele meget forsigtigt så sildefileterne ikke går i stykker.
Sildene kan sagens fryses.