Ingredienser
3 Auberginer
Hvidløgspulver
Salt og peber
Kødsovs:
1 kg Hakket oksekød
200 g Løgtern (frosne)
100 g Tacosauce (mild el. Medium)
70 g BBQ sauce
10 g Sur/sød chillisauce
10-15 g Tomatpure
2 tsk Hvidløgsolie
1 spsk. Basilikum (tørret)
Salt
Peber
150 g Revet ost
Bechamelsovs af 1 l fløde/mælk
Vejledning
Auberginerne skæres i skiver på den lange led, max 1 cm tykkelse, pensles med olie og krydres med hvidløgspulver, salt og peber, bages i ovnen ved 170 gr. i 15 min.
Kødet og løgtern svitses, resten af ingredienserne til kødsovsen tilsættes, lad det småkoge i 10 min.
Lasagnen samles med skiftevis aubergineskiver, kødsovs og bechamelsovs, drysses med ost og bages ved 180gr. i 20-30 minutter
Vi laver denne portion i 2 fade på 15×25 cm det passer til 5-6 personer